Digitale Ouderenraadpleging

Ter voorbereiding op de Regiotafels van vrijdag 13 november en maandag 14 december van Platform Pouwer willen wij graag de geluiden en meningen vanuit de doelgroep van Platform Pouwer horen. Het thema van deze Regiotafels is: ‘Voorbereiding op de laatste levensfase’ en 'Zingeving'. Daarover gaat ook deze Digitale Ouderenraadpleging.

De voorbereiding op het einde van het leven is iets wat iedereen aangaat en wat niet aan leeftijd gebonden is. Door de Corona-crisis kwam dit onderwerp voor veel ouderen ineens heel dichtbij. Door de berichten over overlijden als gevolg van het Corona-virus, met name onder de oudere leeftijdsgroep, kreeg ook het levenseinde veel aandacht in de media. Ook zingeving – wat geeft uw leven inhoud en zin? – is een thema waarmee we in deze tijd in het bijzonder te maken hebben. Graag horen wij van ouderen zelf in hoeverre zij bezig zijn met deze twee thema's, en op welke voor manier.

Platform Pouwer nodigt u uit om deze Digitale Ouderenraadpleging in te vullen en ook te delen met ouderen in uw netwerk!

Via onderstaande link kunt u de raadpleging invullen, dat zal u ongeveer 10 tot 15 minuten kosten.

https://www.survio.com/survey/d/Y8J4M1J3R8U6F8X5M

 

Isoleer het virus, niet de mensen!

Het Humanistisch verbond heeft een vijfpuntenplan opgesteld, met betrekking tot de Corona maatregelen voor zorginstellingen.

Zij willen voorkomen dat zorginstellingen nogmaals geïsoleerd worden.

Lees het vijfpuntenplan en steun het manifest dat door zeventig zorgexperts is opgesteld!

https://www.humanistischverbond.nl/zorgmanifest/

Lees ook de brief van Christa Compas, directeur Humanistisch Verbond:

Nieuwsbrief oktober 2020 van het Humanistisch Verbond.

 

Onlangs toegevoegd op de website

 

In de rubriek NUTTIGE WEBSITES:

Healthy Ageing Network - Radio-uitzending met medewerking van de SFO (20 juli 2020)